lauantai 28. huhtikuuta 2018

Päijänne Polkujuoksu lähenee, enää viikko aikaa starttiin!

Viikko ennen kilpailua säätiedotus näyttää loistavaa juoksusäätä,sillä lämpöä on eksynyt jo Jyväskyläänkin asti ja aurinkokin saattaa pilkahdella pilvien takaa. Tallaisessa kelissä kelpaa juosta jo kovempaa tai miksei vain nauttia säästä, hyvästä menosta ja kauniista maisemista rauhallisempaa tahtia, jopa kävellen.

Forecan sää ennuste 28.4.

Kun itse kilpailusta on selvitty, odottaa maalissa paljon mukavaa ohjelmaa, jonka parissa rentoutua. Maistuva keittobuffet, joka kuuluu osallistumismaksuun. Unohtamatta huippuja arvontapalkintoja, joita arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken, joten kaikilla on mahdollisuus voittaa! Pesutiloissakaan ei ole valittamista sillä naisille on hienot kylpyläosaston suihkutilat käytössä aivan kilpailukeskuksen yhteydessä. Miehet puolestaan pääsevät nauttimaan rantasaunan löylyistä, joka löytyy hieman kilpailukeskuksesta etäämältä rauhalliselta alueelta.

Joten rohkeasti ilmoittautumaan mukaan, ilmoittautumisen löydät sille varatulta omalta välilehdeltä!


Jos vielä kuitenkin pohdit jotain asiaa, johon et ole saanut vastausta, lähetä ihmeessä viestiä Facebookissa tai paijannepolkujuoksu@gmail.com tai soittamalla 0504397070.